Köpa resa med Klarna

Hos några resebyråer på webben är det möjligt att köpa resor på faktura med Klarna. Detta har flera fördelar. Bland annat behöver man inte betala något vid själva beställningstillfället. Istället kan man välja att antingen delbetala fakturan över 3-24 månader, alternativt betala fakturan inom 14 dagar efter det att den skickats hem med posten eller till din epost. Nedan hittar du två resebyråer där du kan köpa resor med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Att köpa din resa med Klarna är ett säkert betalsätt. Du slipper lämna ut ditt kortnummer eller andra känsliga uppgifter över nätet. Likaså kan du försäkra dig om att du verkligen får det du beställt innan du betalar för resan. Dessutom är det genom Klarnas möjligheter till delbetalning en väldigt bra kreditmöjlighet. Som nämndes ovan kan man välja att delbetala resan över en period så lång som två år. När man delbetalar med Klarna är det räntefritt. Det som däremot kan tillkomma är en uppläggningsavgift samt en aviavgift på de avier som skickas ut.

När du ska köpa resa med Klarna är det viktigt att du betalar fakturorna i tid. Är man sen med betalning kan det tillkomma avgifter, men framför allt kan det bli svårt att köpa resor med Klarna i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *