Paketresor med Klarna

Det finns flera resebyråer på nätet som erbjuder sina kunder att betala paketresor med Klarna. För de allra flesta underlättar detta köpet ganska mycket eftersom man på detta sätt kan skjuta upp betalningen i sin helhet, alternativt delbetala paketresan över en valfri tidsperiod. Nedanför hittar du en lista över olika resebyråer på nätet som erbjuder betalning med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När du betalar paketresor med Klarna så finns det två alternativ för att delbetala köpet. Det vanligaste är att man upprättar en avbetalningsplan för paketresorna hos Klarna. Detta alternativ innebär då att man i förväg bestämmer över hur lång tid som man ska betala av sitt köp. Klarna brukar ha ett tak på denna typ av avbetalningar på 24 månader. Men man kan också välja att betala av sin paketresa på Klarnas kreditkonto Klarna konto. På detta sätt så får man en enorm flexibilitet i återbetalningen. Man väljer själv hur mycket man ska betala in varje månad, med 1/24 av skulden som lägsta belopp.

Dessa krav ställs

För att kunna betala paketresor med Klarna så krävs det att man genomgår en sedvanlig kreditprövning. Här prövas ens privatekonomiska situation för att Klarna ska kunna försäkra sig om att man har möjlighet att fullfölja och slutföra betalningen för de paketresor som man avser att beställa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *