Quality Hotel Nacka

quality hotel nackaQuality Hotel i Nacka är ett centralt beläget hotell som endast ligger cirka 8 minuters bussresa från tunnelbanestationen Slussen i Stockholm. På Quality Hotel i Nacka har man nära till shopping och restauranger i Sickla, men man tar sig även snabbt därifrån till centrala Stockholm. Därför passar hotellet bra både för dig som behöver ha närhet till Nacka och för dig som har ärenden inne i stan.

Mycket ingår i priset

När du bor på Quality Hotel i Nacka så ingår många saker i priset som du betalar för på andra hotell. Exempelvis ingår frukost, gratis parkering och WIFI i rumspriset.

På hotellet har du även tillgång till en fitnessanläggning, samt en inomhuspool. Om du inte orkar ta dig några längre sträckor så är det även möjligt att äta i hotellets restaurang och bar.

Vad finns i närheten?

I närheten av Quality Hotel Nacka ligger både köpcentrat Sickla och Nacka Forum. Två stationer med buss från hotellet ligger även det populära museet Fotografiska och du tar dig även enkelt in till slottet och andra sevärdheter inne i stan. Ett stenkast därifrån ligger även den populära stadsdelen Hammarby Sjöstad samt skidbacken Hammarbybacken där man kan åka skidor större delen av vinterhalvåret.

Om du vill ha aktuellt pris och boka Quality Hotel Nacka så kan du använda dig av sökformuläret i högerkolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *