Resa på avbetalning

Hos några resebyråer på nätet är det möjligt att köpa sin resa på avbetalning. Det vanligaste sättet är att man beställer en resa genom en resebyrå som har Klarna som betalningsalternativ. Då är det möjligt att dels skjuta upp betalningen av resan, men också att köpa den på avbetalning. Nedanför hittar du resebyråer på nätet genom vilka man kan köpa en resa på avbetalning med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om du köper en resa på avbetalning genom Klarna så kan du vanligtvis upprätta en avbetalningsplan över 24 månader. Du betalar in ett fast belopp varje månad och en mindre räntesats. Men du kan också få en helt räntefri avbetalning av din resa om din avbetalning har ett tak på 12 månader. Vad man bör ha i åtanke är att Klarna i vanliga fall tar ut en uppläggningsavgift för att upprätta en avbetalning för en resa. För att inte dra på sig ytterligare avgifter är det sedan viktigt att man följer avbetalningsplanen och betalar alla räkningar i tid.

Innebär också ett säkert köp

När du köper en resa på avbetalning genom Klarna så får du även ett väldigt säkert köp av resan. Detta då du inte behöver använda ditt kort och du har sedan full uppsikt över vad du betalar för när du får hem din faktura.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *