Resa till Australien på avbetalning

Har man inte möjlighet till att betala hela summan direkt är ett bra alternativ att köpa sin resa till Australien på avbetalning. Det gör att man kan dela upp betalningen av sin Australien-resa över en valfri tidsperiod, om maximalt 36 månader. Detta sker normalt genom ett externt kreditföretag som finns integrerat hos många resebyråer på nätet. Nedanför hittar du resebyråer på nätet där man kan köpa sin resa till Australien på avbetalning genom kreditföretaget Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Du kan helt och hållet välja själv om du vill upprätta en avbetalning för din Australien-resa som sträcker sig över kort eller lång tid. Man kan välja att betala av resan på allt mellan 3-36 månader. Det lönar sig dock att upprätta sin avbetalning på under ett år. Detta eftersom man då kan få en helt räntefri avbetalning för Australien-resan. Dock behöver man känna till att samtliga avbetalningsplaner som man upprättar hos Klarna innebär en uppläggningsavgift, samt en aviavgift om 29 kronor per månad.

Dessutom går det, hos Klarna, att samla även andra köp på din avbetalning än det du gör för Australien-resan. Du får på detta sätt samtliga dina köp på avbetalning samlade på samma avi varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *