Resa till Thailand på avbetalning

En resa till Thailand är normalt relativt kostsam. Därför kan det underlätta ganska mycket om man köper sin resa till Thailand på avbetalning. Det kan man göra hos flera nätbaserade resebyråer, där det vanligaste alternativet är att man upprättar sin avbetalning hos ett externt integrerat kreditföretag. Till exempel Klarna. Nedanför hittar du resebyråer på nätet genom vilka man kan resa till Thailand på avbetalning.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om du planerar att resa till Thailand på avbetalning så kan det vara bra att känna till avbetalningens omfattning. En resa som köps på avbetalning genom kreditföretaget Klarna kan man i vanliga fall betala av på upp till tre år. Detta gör alltså att även en relativt dyr resa inte kommer att belasta din privatekonomi särskilt varje månad.

Men vill man komma undan allra billigast sett till de avgifter och räntor som kreditföretaget tar ut för rese-avbetalningen så lönar det sig att man betalar av köpet på under ett år. Då går det nämligen att upprätta en helt räntefri avbetalning för Thailands-resan. Dock tillkommer det alltid en uppläggningsavgift för rese-avbetalning. Men den är lägre ju kortare avbetalningsplan du ansöker om.

Vissa krav från kreditföretaget

För att kunna upprätta en avbetalning för sin resa till Thailand så krävs det att man genomgår en sedvanlig kreditprövning. Då brukar det normalt exempelvis krävas att man inte har några betalningsanmärkningar, samt att man har en inkomst som gör att man kan följa den avbetalning som man planerar att upprätta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *