Resa utomlands på avbetalning

Om man vill underlätta sitt köp av resa utomlands kan ett bra alternativ vara att resa utomlands på avbetalning. Detta gör man enklast genom att köpa en resa hos någon resebyrå som har något kreditföretag likt Klarna eller Svea Ekonomi integrerat. Man kan på detta sätt upprätta en avbetalning för sin utlandsresa på upp till 36 månader. Nedanför hittar du olika resebyråer på nätet genom vilka man kan resa utomlands på avbetalning.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om man väljer att resa utomlands på avbetalning med finansiering hos Klarna så går det helt att välja över vilken tid man ska betala av utlands-resan. Du kan välja på allt mellan tre månader och tre år för din avbetalning. Om du vill upprätta en räntefri avbetalningsplan för din resa går detta också bra. Klarnas tak för räntefri avbetalning är 12 månader.

De avgifter som man behöver räkna med när man upprättar en avbetalningsplan för sin resa utomlands är en uppläggningsavgift, samt en månatlig aviavgift för den avi som skickas ut till dig varje månad. Den brukar ligga på 29 kronor.

Viktigt att betala i tid

Generellt när man upprättar avbetalningar, både för resor utomlands och andra varor och tjänster så är det viktigt att man betalar sina avier och fakturor i tid. Annars tillkommer det snabbt påminnelseavgifter och i förlängningen även inkassoavgifter om man inte betalar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *