Resor på kredit

Behöver du hjälp med att finansiera en resa kan ett alternativ vara att köpa resan på kredit. Man kan köpa resor på kredit på flera sätt. Ett av de vanligaste och enklaste sätten är att betala för resan med faktura. Denna betalningslösning erbjuds hos flera resebyråer på nätet som har samarbete med faktureringsföretag, till exempel Klarna. Nedanför hittar du resebyråer på nätet där man kan köpa resor på kredit genom Klarna faktura.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Klarnas faktura ska normalt sett vara betald inom 14-30 dagar efter bokningen bekräftats. Men det finns även goda möjligheter till att delbetala fakturan om du inte skulle ha möjligheten att betala hela beloppet på en gång. Detta kan man göra på två sätt. Dels genom att delbetala fakturan direkt. Detta är en räntefri typ av delbetalning där man betalar in en fast summa varje månad. Man kan som mest betala av en faktura över 24 månader med detta sätt.

Men det är även möjligt att delbetala fakturan genom Klarna konto. Man kan då välja själv hur mycket man vill betala av på krediten varje månad. Skillnaden är att man betalar en kreditränta på sitt delbetalningskonto.

Handlar du resor på kredit är det viktigt att du betalar dina fakturor innan dom förfaller. En obetald faktura kan innebära att det tillkommer avgifter och man kan få problem med att köpa resor på kredit vid senare tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *