Ryanair till Cypern

Sedan en tid tillbaka så flyger Ryanair mellan Stockholm Skavsta och Cypern. Med andra ord är det numera möjligt att hitta mycket billiga flyg till Cypern för den som har tur. När man flyger med Ryanair till Cypern så landar man inte i Larnaca som annars är en vanlig destination. Istället har Ryanair sin flygplats i en stad som heter Paphos, som ligger på sydvästra delen av ön. I närheten av Paphos ligger ett antal turistorter men det är även lätt att ta sig vidare på ön genom transfer eller genom att hyra bil.

Resan mellan Stockholm Skavsta och Paphos tar runt 4,5 timme och har för närvarande inte jättetäta avgångar. Därför krävs det än så länge viss planering för att man ska kunna flyga tur och retur. Som vanligt med Ryanair kan priserna variera ganska mycket. Man kan få betala allt från ett par hundralappar och uppåt. Ofta kan det löna sig att scanna av och boka sin resa långt i förväg.

För att hitta din resa med Ryanair till Cypern så kan du använda dig av flygsöktjänsten på denna sajt. Genom att fylla i dina önskade datum i formuläret högst upp på sidan så får du reda på lägsta priset på resan just nu. Det är även möjligt att söka med flexibla datum om du vill hitta det billigaste möjliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *