Ryanair till Sardinien

Ryanair är ett vanligt alternativ för att flyga till Sardinien under årets varma månader. Från Sverige går det att flyga med Ryanair till Sardinien både från Stockholm Skavsta och från Landvetter. Om du flyger med Ryanair till Sardinien är du dock något begränsad när det kommer till destinationer. Med Ryanair kan man endast flyga till Alghero utan byten. Alghero är ett mycket trevligt turistmål men det kan vara svårt att ta sig runt på ön därifrån.

Har man exempelvis en annan slutdestination än Alghero, såsom Cagliari eller Costa Smeralda (Olbia) kan det i många fall vara bättre att flyga direkt till dessa ställen. Ska man ta sig runt på Sardinien är det ett långsamt tåg eller buss som gäller. Detta är både krångligt och tidskrävande. Därför är ett smidigare alternativ många gånger att hyra en bil.

Stockholm-Cagliari och Göteborg-Cagliari

Ska man resa mellan Sverige och Cagliari så finns det för närvarande inga direktflyg att ta. Däremot går det många flyg till Cagliari från exempelvis Rom eller Milano. Därför tar man sig enkelt dit genom ett byte i någon av dessa städer.

Flyg till Olbia

Om du istället ska till Olbia (Costa Smeralda) så går det under sommarmånaderna att flyga direkt med Norwegian.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *