Semester med Klarna

För dig som ska boka resa kan det vara ett alternativ att boka din semester med Klarna. Det är ett alternativ för betalning som gör att man både kan skjuta upp betalningen men också välja att delbetala resan. På denna sida hittar du olika resebyråer där du kan boka din semester med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Om man betalar sin semester med Klarna och vill delbetala så går detta normalt att göra över upp till 24 månader. Om man upprättar en delbetalning för sin resa genom Klarna så kan vissa avgifter tillkomma, bland annat en uppläggningsavgift. Även ränta kan tillkomma på längre delbetalningar men vanligtvis betalar man ingen ränta med Klarna om man delbetalar sin resa på under ett år.

En annan fördel med att betala sin semester med Klarna är att man inte behöver lämna ut känsliga bank- eller kortuppgifter till resebyrån man bokar ifrån. Istället får man köpet samlat på en faktura som i vanliga fall ska betalas inom två veckor. Men det går ofta att skjuta upp betalningen ytterligare genom att ta del av tillfälliga kampanjer. Om du väljer att betala din semester med Klarna så är det viktigt att du betalar fakturor och avier du får hem i tid. Om man slarvar med detta kan man få ganska svårt att göra bokningar av resor genom Klarna i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *