Sista minuten med Klarna

Om du ska beställa en sista minuten-resa är det ofta enklast att göra det online. Då finns det även hos vissa resebyråer möjligheten att boka sin sista minuten med Klarna. Då kan man skjuta upp betalningen av sin sista minuten ganska länge och dessutom välja att delbetala resan. Nedan hittar du olika resebyråer där man kan köpa sin sista minuten med Klarna.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När du gjort beställningen av din sista minuten med Klarna så får du normalt två veckor på dig att betala den faktura som skickas till dig. Men det går ofta att göra beställningen under en särskild kampanj hos Klarna vilket gör att man kan skjuta upp betalningen en månad eller två. Men det går även att delbetala sista minuten-resan på två olika sätt. Dels kan man delbetala sista minuten-resan med vanlig delbetalning. Då kan man dela upp betalningen över två år, i de flesta fall räntefritt. Detta sker i form av en avbetalningsplan. Men det går också att delbetala resan med Klarna konto. Det är en mer flexibel lösning som gör att man kan bestämma ganska mycket själv när man ska delbetala.

Genom att köpa din sista minuten med Klarna undviker du helt det orosmoment som finns kring att lämna ut sitt kortnummer på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *