Sista minuten på faktura

För den som bokar sista minuten är ett vanligt betalsätt att boka sista minuten på faktura. Det gör att man kan skjuta upp betalningen av sista minuten-resan och ger även möjligheten att delbetala Nedanför hittar du olika resebyråer där man kan köpa sista minuten på faktura.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Hos de flesta faktureringsföretag så behöver man betala fakturan för sista minuten-resan inom två veckor från bokningstillfället. Men när man köper en sista minuten på faktura så går det även att delbetala resan. Detta kan man göra över en valfri period som passar en själv. Det vanligaste är att man skapar en avbetalningsplan utifrån fakturan. Då kan man delbetala sin sista minuten-resa över maximalt 24 månader. Avbetalningsplaner är hos de flesta fakturaföretagen räntefria. Men det går också att delbetala resan med ett kreditkonto. Även det finns hos de flesta fakturaföretagen och innebär att man själv puttar in valfritt belopp på sin skuld varje månad. Skillnaden är då att kreditkontot innebär en kreditränta på pengarna.

Om du ska boka en sista minuten på faktura bör du tänka på att betala fakturan i tid, och om du vill delbetala att meddela fakturaföretaget om detta. Det går ofta ganska lätt att förhandla med fakturaföretagen, dock kan en obetald faktura relativt snabbt gå vidare till något inkassobolag. Då kommer det bli svårare för dig att boka sista minuten på faktura i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *