Sök flyg med mellanlandning

I många fall kan man efterfråga flyg med mellanlandning. Det kan exempelvis vara trevligt att göra ett lite längre stopp på vägen till slutdestinationen. Men det kan för många också vara en nödvändighet.

Sök flyg med mellanlandning

Genom att använda dig av sökformuläret högst upp på denna sida kan du söka efter flyg med mellanlandning. Detta gör du genom att först göra en sökning på flyg till den slutdestination du önskar resa till. Därefter kan du sortera sökresultaten. Både efter flyg och det antal mellanlandningar du vill hitta samt hur lång tid du vill mellanlanda. Eftersom relativt få personer efterfrågar just detta krävs det att man själv sorterar sökresultaten.

Alternativ till att söka flyg med mellanlandning

Ett alternativ till att söka flyg med mellanlandning är att helt enkelt boka två separata resor. Detta har dock nackdelen att man inte är försäkrad på samma sätt om man exempelvis skulle bli försenad med det första flyget och inte hinna med det anslutande. Med de flesta flygbolag är detta inget problem men det kan krångla till sig om man exempelvis väljer att flyga med Ryanair eller med andra lågprisflygbolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *