Sök resa efter pris

Om du letar efter den billigaste möjliga resan kan du hitta den genom att du gör en vanlig sökning till destinationen du önskar åka till, och därefter sorterar sökresultaten efter pris. När du gjort detta kommer du att få upp de absolut billigaste resorna högst upp.

Problemet när man just väljer att söka resa efter pris är att man verkligen får de billigaste resorna, som många gånger inte alls har en särskilt tilltalande flygtid eller antal byten. Därför kan det ofta krävas att du lägger till ytterligare sökkriterier, såsom maximalt antal byten eller vissa specifika flygbolag som du inte vill flyga med.

Specifikt datum eller flexibelt

När du söker resa efter pris i formuläret överst på sidan så kan du välja att söka både med ett specifikt datum och med ett flexibelt datum. Antingen en viss månad eller flexibelt över så lång tid som över ett helt år. Detta gör att du verkligen kan hitta de absolut billigaste resorna över en mycket lång tidsperiod om du så önskar.

Vad som kan vara värt att tänka på när man ska boka en resa till lägsta pris är att man inte alltid får lägsta pris genom att boka resan så lång tid som möjligt i förväg. Enligt studier har det visat sig att man oftast får det lägsta priset på flygbiljetten genom att boka runt åtta veckor i förväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *