Spa Weekend på faktura

Det finns ett antal fördelar med att betala en spa weekend på faktura. Man slipper till exempel att använda sitt kort vid köpet och man kan då även välja att delbetala sin spa weekend. Detta går att göra hos flera resesajter på nätet, bland annat dessa du finner nedan.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

Den kanske mest populära anledningen till att betala sin spa weekend på faktura är att man då kan välja en ganska förmånlig delbetalning. Flera fakturaföretag, däribland Klarna, erbjuder en räntefri delbetalning om man håller sig till under ett år i återbetalningstid. Men behöver man längre tid på sig och är villig att betala ränta kan man få så lång tid som två år på sig. Men att köpa en spa weekend på faktura kan också vara ett bra alternativ om man till exempel tillfälligt saknar betalkort, eller inte alls känner sig trygg med att använda sitt betalkort på nätet.

När du köper din spa weekend på faktura och/eller delbetalning bör du se till att vara noga med att få in alla betalningar i tid. Detta är viktigt eftersom flera fakturaföretag många gånger kan vara snabba på att skicka vidare sina fakturor till inkassoföretag. Det innebär inte bara ytterligare avgifter utan kan också försvåra om du vill köpa resor eller andra saker på faktura senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *