Transfer från Arlanda till Skavsta

Även fast det förmodligen skulle behövas så finns det i skrivande stund ingen direkttransfer mellan Arlanda och Skavsta flygplats. Därför kan det ställa det om man landar på Arlanda och ska byta till ett flyg på Skavsta. Innan man bokar flyg med ett sådant byte bör man ha i åtanke att transporten mellan flygplatserna både blir dyr och tar relativt lång tid, även om det finns smidiga alternativ.

Regionaltåg mellan Arlanda C och Nyköping C

Det förmodligen enklaste alternativet är att ta SJ’s regionaltåg direkt från Arlanda till Nyköping C som inte ligger särskilt långt från Skavsta flygplats. Detta tåg tar cirka en och en halv timme. När du sedan kommit fram till Nyköping C kan du sedan ta lokalbussen ut till Skavsta flygplats. Därifrån tar den endast 10 minuter. Bussen som går från Nyköping C till Skavsta har nummer 515. Totala priset för denna resa går på cirka 300-400 kronor men kan bli billigare om man bokar lång tid i förväg.

Taxi från Arlanda till Skavsta

Eftersom transfer mellan Arlanda och Skavsta hur man än gör blir ganska dyr så kan man, speciellt om man är flera stycken kosta på sig en taxi mellan flygplatserna. En taxi mellan Arlanda och Skavsta kostar omkring 1900 kronor och tar vanligtvis runt 90 minuter, lite beroende av trafikläge. Du jämför snabbt och enkelt taxi på Taxijakt.se.

Arlanda Express och Flygbussar

Ytterligare ett relativt snabbt sätt att ta sig mellan Arlanda och Skavsta är att först ta sig med Arlanda Express in till Stockholms Central för att därefter ta sig till Skavsta med Flygbussarna. Arlanda Express tar cirka 20 minuter till Stockholms Central. Flygbussarna från Stockholms Central till Skavsta tar sedan ytterligare 80 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *