Weekend på avbetalning

Man kan hos flera resebyråer på nätet välja att betala sin weekend på avbetalning. Detta är normalt möjligt genom resebyråernas samarbeten med fakturaföretag likt Klarna eller Svea Ekonomi. Genom dessa samarbeten kan resebyråerna normalt erbjuda avbetalning på upp till 24 och i vissa fall 36 månader. Här nedanför hittar du en lista över olika resebyråer på nätet där man kan köpa en weekend på avbetalning.

Travelstart200Flyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK
supersavertravelFlyg, hotell, charter och hyrbil.


TILL BUTIK

När du väljer faktura som betalsätt för din weekendresa så slipper du allt krångel med betalning vid bokningstillfället. På detta vis så slipper du att lämna ditt kort- och kontonummer till någon okänd part. Köpet samlas istället på en faktura som du i lugn och ro har tid på dig att kontrollera när du får den tillsammans med din bokningsbekräftelse. Enligt standard så erbjuder de allra flesta fakturaföretagen 14 dagars förfallotid. Denna brukar man dock enkelt kunna utöka genom att man betalar en mindre avgift. Hos Klarna är denna avgift 29 kronor.

Avbetalningen

När man sedan fått sitt köp på faktura så kan man välja att upprätta en avbetalning för weekend-resan. Det kan man göra dels genom att upprätta en avbetalningsplan, men också möjligheten att betala av weekendresan på ett kreditkonto. Det ger en mycket flexibel återbetalning där man i stort kan välja själv hur mycket man ska betala in på weekendresan från månad till månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *